İçeriğe geç

Perlavista Hangi Otobus Gider

Avcılar Meydan’a hangi otobüs gider?

Hangi otobüs hatları İstanbul Avcılar Meydanı yakınında duruyor? Bu otobüs hatları İstanbul Avcılar Meydanı yakınında duruyor: 145, 146, 303A, 429A, 76, 76D, 76G.

Esenyurt Meydan’a hangi otobüs gider?

En çok ziyaret edilen yerlerden biri olan Esenyurt Meydanı’na toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 142B, 147, 76D, HS2, 142A.

144A nereye gidiyor?

144A numaralı otobüs hattının ilk durağı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Kampüsü olup son durağı Heybetli Sokak – Son Durak Yönü’dür. 144A (İstanbul Üniversitesi-Heybetli Sokak) her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 144A hattında 45 durak bulunmaktadır ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 70 dakikadır.

Avcılar meydana hangi İETT gider?

En çok ziyaret edilen yerlerden biri olan Avcılar Meydanı’na toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 145, 146, 303A, 429A, 76. Metrobüs: 34BZ, 34C, 34B, 34G.

Avcılar’dan Esenyurt’a hangi otobüs gider?

146 numaralı otobüs Esenyurt bölgesindeki Avcılar Esenyurt mevkiine giden son otobüs aracıdır.

Metrobus Esenyurt’a gidiyor mu?

Metrobüs. Metrobüs (Beykent ile Saadetdere ilçesi arasında – Avcılar Esenyurt sınırında ancak Esenyurt içerisinde.)

Esenyurt hangi yakada?

3-Üniversitenin Yeri: İstanbul Esenyurt Üniversitesi, İstanbul’un Avrupa yakasında, toplu taşıma merkezlerine çok yakın ve tren ve havaalanı ile kolayca ulaşılabilen bir bölgede yer almaktadır. Üniversite, İstanbul’un gelişmekte olan bölgelerinden biri olan Esenyurt’ta kurulmuştur.

146m nerelerden geçiyor?

MECİDİYEKÖY METROBÜS – Şişli.ÇAĞLAYAN YOLU – Kağıthane.OKMEYDANI – Kağıthane.HALICIOĞLU(E5) – Beyoğlu.AYVANSARAY – Eyüpsultan.ATIŞALANI YANYOL – Esenler.BİRLİK MAHALLESİ – Esenler.ULUDAĞ CADDESİ – Esenler. Daha fazla makale…

146 T nereye gidiyor?

146T (İETT) 146T otobüs hattının ilk durağı Birlik Mahallesi – İstoç Yönü olup son durağı Boğazköy Son Durak – Son Durak Yönü.

146 B nereye gidiyor?

146B (IETT) 146B numaralı otobüs hattının ilk durağı Eminönü – Sahil Yönü olup son durağı Başakşehir Metrokent – Son Durak Yönü’dür. 146B (Eminönü -Başakşehir Metrokent) her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 146B hattında 49 durak bulunmaktadır ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 60 dakikadır.

142 hangi duraklardan geçiyor?

BOĞAZKÖY SON DURAK – Başakşehir.YEŞİLPARK – Başakşehir.ÇAMELİ CADDESİ – Başakşehir.İSMET İNÖNÜ CADDESİ – Başakşehir.YASEMEN EVLERİ – Başakşehir.BOĞAZKÖY ORTAOKULU – Başakşehir .BOĞ AZKÖY MERKEZ CAMİİ – Başakşehir.Diğer ürünler…

HS2 nereye gidiyor?

HS2 (İETT) HS2 otobüs hattının ilk durağı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Kampüsü olup son durağı Şehir Hastanesi-Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon – Hastane Geliş Yönü durağıdır. HS2 (İstanbul Üniversitesi Hastanesi) her gün sefer yapmaktadır.

142A nereye gidiyor?

142A (İstanbul Üniversitesi-Boğazköy Son Durak) numaralı otobüs hattında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Kampüsü durağından başlayıp Boğazköy Son Durak – Son Durak Yönü durağında sonlanan 53 durak bulunmaktadır.

Avcılar Meydan hangi Metrobüs durağında?

İstasyon talimatlarına göre Üniversite Mahallesi ile Avcılar Merkez Mahallesi arasında yer almaktadır. Ayrıca Avcılar Metrobüs Durağı, yoğun kalabalığıyla bilinen bir metrobüs durağıdır. Avcılar Metrobüs Durağı’nın tam adresi şu şekildedir: Üniversite, 34320 Avcılar/İstanbul.

Avcılar hangi semtte yakın?

Doğusunda Avcılar ilçemiz; batısında Küçükçekmece Gölü ve Küçükçekmece ilçesi, Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri, kuzeyinde Başakşehir ilçesi ve güneyinde Marmara Denizi ile çevrili olup tarihi yaklaşık 4. yüzyıla dayanmaktadır.

Avcılar hangi metro?

M20 (İstanbul Metrosu)

Avcılar otobüs kalkış varış noktası nerede?

Avcılar Durak Adresi: Avcılar Belediyesi Cihangir Mahallesi Yolcu Transfer İstasyonu 34310 Avcılar/İstanbul.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir